06-21191293               info@pensionbeestenboel.nl

 

 

Voor alle dieren geldt dat eigen voer het beste is in verband met darmproblemen die anders kunnen optreden. Daarom is het voor uw dier het beste wanneer hij zijn eigen voer krijgt. U dient voldoende voer mee te nemen. Wanneer dit toch te weinig blijkt te zijn zullen wij proberen hetzelfde voer voor uw dier te bemachtigen. De kosten hiervoor zullen contant door u moeten worden voldaan wanneer het diertje wordt opgehaald.

 

De verzorging in Pension Beestenboel is inclusief bodembedekking en hooi, exclusief voer.

 

Konijnen zijn erg gevoelig voor stress en krijgen vaak erg snel darmproblemen. daarom geven wij uw konijn de eerste dag alleen hooi(en natuurlijk vers water). Na 1 dag is uw konijn meestal wel stressvrij en krijgt dan weer lekker zijn/ haar eigen voer.

 

Een andere manier om teveel stress te voorkomen is om uw dier in zijn eigen verblijf te brengen. Het prettigst voor uw huisvriend is het als het hok 2 dagen daarvoor is verschoond en niet vlak voor vertrek.

 

Eigen eetbakjes en drinkflesjes/bakjes zijn een must voor uw dier.

 

Laat het ons alstublieft weten als u dier niet tegen bepaalde groenten kan(dit kan u vermelden op het                                        ) dan houden wij hier rekening mee.

 

Op het                                         moeten de contactgegevens worden genoteerd, zodat wij u in noodgevallen kunnen bereiken. Ook kunt u hierop relevante medische gegevens en bijzonderheden van uw dier kwijt.

 

Alle dieren worden vanzelfsprekend goed in de gaten gehouden. Als de dierenarts onverhoopt nodig mocht zijn zullen wij die inschakelen, wij zullen u dat wel altijd even laten weten. Kosten komen voor rekening van de eigenaar en zullen contant moeten worden voldaan als u uw dier komt ophalen.

 

Denkt u aan de verplichte entingen van uw konijn; myxomatose, VHS/VHD. (minimaal 3 weken voor het verblijf in ons pension).

 

Wij kunnen geen zieke dieren plaatsen.

 

Zonder geldig inentingsbewijs(inentingboekje) kunnen wij uw konijn(en) niet toelaten in ons pension.

 

Natuurlijk zorgt u er voor dat uw dier geen vlooien of wormen heeft. Mocht dit toch het geval zijn dan zullen wij uw dier behandelen, maar kosten worden weer aan u doorberekend en zullen moeten worden voldaan bij ophalen.

 

Wij kunnen ten alle tijden een dier weigeren zonder opgaaf van reden.

 

Wij zijn niet aansprakelijk voor wonden, ziekte of sterfte van uw dier ten tijde van het verblijf in Pension Beestenboel. Natuurlijk doen wij er alles aan om dit te voorkomen.

 

Borg: Stel dat men 'vergeet' een huisdiertje weer op te halen, kan deze borg gebruikt worden om het diertje ergens anders geplaatst te krijgen. De ongecastreerde dieren zal ik dan eerst laten castreren.

 

Bij het brengen en halen van uw huisdier is het tonen van een geldig legitimatiebewijs(paspoort, rijbewijs, identiteitskaart)verplicht. Als u uw dier door iemand anders laat halen of brengen, laat ons dat svp even weten.

 

Ook diegene die uw dier haalt of brengt moet zich kunnen legitimeren.

 

Reservering is pas definitief wanneer eerste betaling (50% van pensionkosten) binnen is op ons rekeningnummer 5513595 tnv R. Bartels-de Jong.

 

Bij annulering zal er geen restitutie op het al betaalde bedrag gedaan worden, mits u bewijs kan overleggen van overlijden van uw dier.

 

Deze voorwaarden zijn bindend en op het                                         zult u moeten aangeven of u deze voorwaarden gelezen hebt en of u ermee akkoord gaat.

Voorwaarden Pension Beestenboel